×
jobatus
balaguer@dissenyviatges.es 973 451 198 PEDIR CITA
04/02/2022
Curiosidades

Disseny viatges Br4 és una agència de viatges especialitzada en nuvis situada a Balaguer. La seva filosofia és la d’escoltar-vos, assessorar-vos i donar-vos el millor servei possible, d’aquesta manera coneixen els vostres gustos, i us poden proposar el viatge que sempre heu somiat.

Nova York, Les Maldives, La Patagònia, Mèxic, Bangkok, tot és possible a Disseny Viatges Br4; Viatges Combinats, Ciutats, Circuits, Creuers, Grans viatges, Safaris, nova línia de “turisme sostenible”… Tots adaptats per satisfer totes les vostres necessitats!

El viatge de noces és una experiència única, irrepetible, per això compten amb un equip d’assessors amb més de 30 anys d’experiència i sempre al dia. També, els permet dissenyar el vostre viatge amb tot detall, a través d’una acurada selecció d’establiments i Itineraris, vetllant sempre per la reducció de despeses de viatge, optimitzant així al màxim la relació qualitat/preu.

Pertànyer al grup de compres més gran de Catalunya, els permet poder-vos oferir les millors tarifes del mercat, però amb el servei personalitzat que ofereix l’agència de viatges de proximitat.

Com a novetat, aquest any han incorporat una nova línia de producte i un ferm compromís amb el “Turisme responsable i sostenible”, seguint els objectius de sostenibilitat de l’ONU. Treballant i proposant als clients, rutes, proveïdors i transports que redueixin l’impacte negatiu del sector i que inspirin la seva activitat en 3 grans pilars: el respecte medi-ambiental, sociocultural i l’economia circular.

A Disseny viatges Br4 us donen resposta i solució a totes les situacions amb les quals us podeu trobar, tan abans, durant, com després del vostre viatge. I, el més important, compten, amb un servei d’emergències 24h gestionat directament per ells amb una resposta immediata. No us ho penseu més i  viviu la vostra gran experiència amb Disseny Viatges Br4!

 

Preguntes freqüents

  • Oferiu viatges de noces a mida? Sí.
  • Quines destinacions oferiu? Qualsevol destinació que desitjin els nuvis.
  • Disposeu de packs i promocions? Sí.
  • Que us diferencía de les altres agències de viatges? El servei. Per damunt de tot. La nostra satisfacció més gran es el que ens diuen els clients: El tracte, l’atenció i l’assessorament és exquisit. A més d’una òptima relació qualitat-preu.

 

 

Passeig de l'estació, 33 25600 Balaguer, Lleida

973 451 198

balaguer@dissenyviatges.es

¡Contacta con
nosotros!

Developed by Beroni